Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Latva

Olet nyt tullut tiesi päähän, olet kivunnut koko Tarinapuun juurista latvaan. Ennen hyppyäsi pois täältä, voit jättää tänne halutessasi omaan pienen kirjeesi.
Mainoksille on oma paikkansa, ne kuuluvat tänne.

 1  2  3  4  5  > [ Kirjoita ]

Nimi: Nike
Kotisivut: http://nikee.altervista.org/

20.07.2018 01:01
Heippa! Tulen nyt melkein kuukauden myöhässä vastailemaan linkkarikirjeeseesi, ihan hävettää!

Mutta, kesälomani on mennyt oikein rentouttavasti. Olen käynyt vähän ulkomailla matkustelemassa. Suomen kesä kyllä pääsi yllättämään mut, kun jossain 30 asteessa on tää viikko vedelty! Oon ottanutkin tässä paljon aurinkoa eri rannoilla. Kesäni on siis mennyt aikalailla rentoutuessa eli Valtakuntakin on vähän elänyt hiljaiseloaan. Olen toki ehkä vähän suunnitellut uuden sarjan aloittamista, mutta katsoo nyt tuota, kun vanhatkin on täysin vaiheessa.

Ja kyllä kesäni on ollut leppoisa ja aurinkoinen! :) Joten oikein mukavaa kesänjatkoa sinnekin päin!

Nimi: Unihalvaus
Kotisivut: http://rheandall.palstani.com

01.07.2018 22:59
Heii Nagini! x)


Tosiaan kiitokset mukavasta kirjeestä! En ole itsekään moisia koskaan lähetellyt, mutta tohdinpas nyt vastaamaan viestiisi. Ensinnäkin paljolti onnea Tarinapuulle! Siulla vaikuttaa olleen mukava kesä, toivottavasti heinäkuukin menee mukavissa merkeissä.

Rheandallissa kesä starttasi hiljaisissa merkeissä jokaisen hommatessa vähän omiaan, osa töissä ja osa jossain muualla. Aktiivisuus saatiin onneksi nostettua huippuunsa Aarrejahti-eventpelissä, jossa niemimaalle viskottiin uusia tavaroita kissojen hankittavaksi. Itselläni kesä on mennyt melko tylsissä merkeissä, kun ei töitä tullut saatua, eikä muutakaan tekemistä oikein ole. Mukavaa silti on ollut, perheen kanssa olen asustanut tämän kuukauden, heinäkuussa autan pikkuveljeä muutossa. On ollut melko antoisaa olla lomalla koulusta, siellä kun meinasi vähän stressi kerääntyä. Nyt odotan innolla uuden lukuvuoden alkua, jotta saisi jotain tekemistäkin välillä!

En tosiaan osaa kirjoittaa näitä kirjeitä eikä näin väsyneenä muutenkaan tuo kirjoittaminen oikein luonnistu, mutta toivottavasti tästä saa jotakin irti! Lämpöistä ja mukavaa kesän jatkoa sinulle <3

Nimi: Glowe
Kotisivut: http://vallattu.suntuubi.com/

01.07.2018 16:12
Hei linkinvaihtolainen!

Kiitoksia uutiskirjeestäsi, itsellänikään ei ole ollut tapana kirjoitella kuulumisia, juurikin sen takia etten koe tässä hommassa olevani hyvä. Mutta kokeillaan nyt kuitenkin.

Itselläni kesä on mennyt töiden, kavereiden ja mökkeilyn parissa, mutta niiden lomassa on ollut paljon aikaa netille, ja Suntuubin roolipeleille. Vallattu ei ole vielä kovin pitkäikäinen, mutta ensimmäiset juonenkäänteet ovat tulleet peliä värittämään, uusia juonia on suunniteilla ja pelaajilla on ihanan jännittäviä henk.koht. suunnitelmia omille hahmoilleen. Muutamat pelaajat ovat pysyneet Vallatun mukana alusta asti, ja tuoneet omalta osaltaan peliin vakautta ja varmuutta tulevasta. Harmillisen moni pelaaja on nyt kesän tullen tuntenut, ettei aikaa ole tarpeeksi netille ja roolipelaamiselle, mutta Vallattu ei ole hiljennyt, vaan pyörii nyt kesän aikana pääosin muutaman aktiivisen kirjoittelijan varmoin voimin. Uusi hiljaisuushetki koukistelee jo kylmiä sormiaan, kun koulut/työt ihmisillä alkavat, mutta olen hyvin varma, että Vallattu selviää näistä jokavuotisista, tulevista haasteista.

Hyvää jatkoa teille, toivotan sivuillenne pitkää ikää.
Uutiskirjettäsi oli ilo lukea, toivottavasti saat iloa irti myös tästä kirjeestä. ^^

Nimi: Utopia
Kotisivut: http://isengard.suntuubi.com

23.06.2018 15:09
Aivan ihanat sivut! Onnistuisiko linkinvaihto Isengardin kanssa? :) Vastausta voisi laittaa Isengardin vieraskirjaan. :)

Utopia

Vastaus:

- Nagini
>>26.6.2018<<

Nimi: Varjolintu
Kotisivut: http://horizon.suntuubi.com/

09.06.2018 21:52
Otin itseäni niskasta kiinni ja sain vihdoinkin aikaiseksi kirjoittaa linkinvaihtolaiskirjeen (tiedän, kova saavutus c:). So here you are; hei, arvoisa linkinvaihtolainen!

Horizonille kuuluu oikein hyvää, muutaman uuden kirjoittajan seurauksena jopa chatissakin on toisinaan elämää. :D Moni horizonlainen on ollut ihanan ahkera ja raapustellut silloin tällöin tekstejä (joita kaikki saavat muuten käydä lukemassa ja kommentoimassa, vink vink) – ja ylläpitäjäkin yrittää parhaansa mukaan olla ahkera. Meillä ulkoasu vaihtui jokin aikaa sitten kesäisempään, muuten mitään kummempia ei ole viime aikoina tapahtunut.

Kesäloma alkoi, toivottavasti kaikki kerkeävät hengähtää edes hetkisen. Itselle loma on ollut ainakin suuri helpotus, vaikkakin ylioppilaskirjoitusten lukusuunnitelma hengittää välillä vaativana niskaan. Toivon, että kesä ei viipottaisi ohitse liian nopeasti, sillä tarvitsen aurinkoa ja vapaa-aikaa – mieluusti paljon :D

Lopuksi haluaisin toivottaa oikein hyvää kesää kaikille. Nauttikaa ja syökää mansikoita :3

Vastaus:

Linkinvahtokirjeet ovat aina kivoja piristyksiä ja niitä pitäisi varmaan kirjoitella itsekin. Mutta hyvää kesää myös sinulle ja Horizonin väelle <3

- Nagini
>>26.6.2018<<

Nimi: Murkki
Kotisivut: http://rheandall.palstani.com/

28.05.2018 17:55
Tervehdys Nagini! <3
Veriperimässä tapahtuu jälleen, mutta lupaamme, että tämä tulee olemaan viimeinen nimen- ja osoitteenmuutos moneen vuoteen. Veriperimä on nykyään Rheandall ja uusi osoitteemme on http://rheandall.palstani.com/

Toivomme, että vaihtaisitte osoitteemme linkistänne mahdollisimman pian ja, jos käytössänne on bannerimme, vaihtaisitte senkin uuteen. Uudet bannerit löytyvät etusivultamme.

Hyvää alkanutta kesää!

- Rheandallin ylläpito

Vastaus:

Vaihdoin linkkinne uuteen :) Hyvää kesää teillekin!

- Nagini
>>8.6.2018<<

Nimi: Ai
Kotisivut: http://iwonderland.suntuubi.com/

19.04.2018 19:37
Myöhästyin totaalisesti oman unohtelevaisuuteni takia tuosta linkinvaihtolistan putsauksestanne ja taisin kadota listoiltanne. Olen kuitenkin aktiivinen, vaikkakin hiukan hajamielinen, joten kävisikö linkinvaihdon uusinta?
Vastata voi I Wonderlandin puolella, ehkä minä sen tällä kertaa huomaan :D

Vastaus:

->

- Nagini
>>14.5.2018<<

Nimi: Nike
Kotisivut: http://nikee.altervista.org/

17.04.2018 15:39
Kyselemäsi linkinvaihto käy oikein hyvin! :)

Vastaus:

Yaas, lisäsin linkkinne c:

- Nagini
>>17.4.2018<<

Nimi: Varjolintu
Kotisivut: http://horizon.suntuubi.com/

09.04.2018 17:44
Moikka! Ehdottamasi linkinvaihto sopii mainiosti, olen tainnut joskus ennenkin kuikuilla Tarinapuuta :) Mukavaa, että netistä löytyy enemmänkin yleisölle avoimia kirjoituspaikkoja!

Vastaus:

Hienoa! Lisäsin linkkinne.

- Nagini
>>15.4.2018<<

Nimi: Pikkukettu

08.04.2018 12:37
Wow mikä sivu! Ulkoasu, idea, toteutus, kaikki. Rakastan tätä ja ihan varmasti joku päivä vielä kirjoitan omaa tarinaani tänne

Vastaus:

Kiitos paljon! <33 kunnia ulkoasusta tosin menee Razebackille :)
Toivottavasti kirjoitat tänne joku päivä jotain, koska olisi ihanaa päästä lukemaan tarinoitasti!

- Nagini
>>8.4.2018<<

©2018 Tarinapuu - suntuubi.com