Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Päiväkirja

Kahdeksan kuukautta ja yksi päivä
20.04.2019 19:09 | Nagini
Klikkaa tästä taustamusiikkia lukemisen ajaksi!

Kahdeksan kuukautta ja yksi päivä - vähän harmittaa, että en eilen avannut näitä sivuja.

Täällä ollaan taas, yhä elossa ja nyt myös valmiina avaamaan nämä sivut kahdeksan hyvin pitkän ja piinallisen kuukauden jälkeen! En ole tauon aikana tehnyt paljon mitään täällä, mutta IRL on tapahtunut kaikenlaista. Pitkästyttäisin kaikki kuoliaaksi, jos kertoisin aivan kaikista viimeisen kahdeksan kuukauden aikaisista tapahtumista, joten yritän tiivistää hieman.

Tärkeimmäksi asiaksi tässä muutaman kuukauden aikana mulle on muodostunut musiikki. Oon aina rakastanut musiikkia enkä olisi ikinä pystynyt elämään ilman sitä, mutta nyt oon löytänyt musiikista ihan uuden ulottuvuuden. Oon löytänyt kasari- ja ysäribiisit, joille en edes halunnut antaa mahdollisuutta muutama vuosi sitten. Erityisesti Queen on noussut mun suosikkibändiksi, samoin Beatles, vaikka sitä kuuntelenkin hieman vähemmän (ja joo, tiedän, molemmat on enemmän 70- kuin 90-lukua). Valehtelisin jos sanoisin, että marraskuussa julkaistulla Bohemian Rhapsody -leffalla ei olisi mitään tekemistä sen kanssa, että löysin kasari- ja ysäribiisit, ja tajusin niiden olevan juuri sitä musiikkia, mitä haluan kuunnella!

Mun kaveriporukka on hiljakseen vaihtunut tässä muutaman vuoden aikana, ja ehkä osittain senkin takia mulle ennen niin rakas valokuvausharrastus on jäänyt taka-alalle. Mulla on edelleen kamera, mutta en enää jaksa tarttua siihen ja kuvata. Johtuu varmaan myös siitä, että mun nykyinen kamera on sen verran huono, etten edes halua kuvata sillä mitään. Oon harkinnut uutta kameraa, mutta raha ja kameran malli on vielä kysymys. Valokuvaaminen on kuitenkin tosi hauskaa, ja haluaisinkin nyt kevään ja kesän aikana yrittää aloittaa sitä uudestaan! Oon etsinyt kuvausinspiraatiota Pinterestistä ja yrittänyt alkaa katsomaan maailmaa kameran linssin läpi. Se on myös auttanut mua tarinoiden kanssa, vaikka sillä saralla on myös ollut hiljaista viimeisen puolen vuoden aikana. Nyt, pitkästä pitkästä aikaa mulla on kuitenkin jälleen todella inspiroitunut ja innostunut fiilis tarinoiden kirjoittamisesta, ja yritänkin saada ideoita paperille mahdollisimman paljon. Se, milloin sitten ehdin kirjoittaa, on kuitenkin kysymysmerkki. Aikaa nimittäin tuntuu olevan yhä vähemmän ja vähemmän tässä kevään aikana, joten saa nähdä, miten useasti sitten ehdin kirjoittamaan.

Tässä tauon aikana täällä Tarinapuussa ei ole oikeastaan tapahtunut paljon mitään, oon vain lähinnä muokannut ja korjaillut sivujen tekstejä. Vaikka taisin sanoa toisin, tämä kahdeksankuukautinen tauko on ollut lähinnä sitä, että olen unohtanut Tarinapuun mieleni perukoille ja keskittynyt kaikkeen muuhun, erityisesti kouluun ja mun ystäviin. Näin tauon päätteeksi voin sanoa yhteenvetona sen, että mun todellakin kannatti pitää tauko, koska nyt on ihanan energinen ja inspiroitunut fiilis Tarinapuun suhteen. Toivottavasti tää fiilis kestää vielä pitkään!

Näin perinteisesti tauon päätyttyä tulen siivoamaan linkinvaihtolistan ja etsimään mahdollisesti myös uusia linkinvaihtolaisia. Lisäksi oon suunnitellut uutta ulkoasua sivuille. Runkoon voi alkaa kirjoittamaan normaalisti tarinoita, ja yritän itse alkaa julkaista uusia tekstejä tänne niin usein kuin ehdin. Ensimmäisen tauon jälkeen ilmestyneen novellin voit lukea tästä!
 - Nagini | Kommentoi

1. 2. 3. 4. 5.RSS

©2019 Tarinapuu - suntuubi.com